Onze expertise

Specialist in zwembaden

Reimink Zwembaden is de specialist in kwalitatief hoogwaardige zwembaden en zwembadinstallaties. Wij zijn uw partner voor ontwerp, nieuwbouw en renovatieprojecten, maar natuurlijk ook voor technisch onderhoud.

Wij werken voor gemeenten, campings, recreatieparken, hotels, stichtingen, zorginstellingen, maar realiseren ook exclusieve privézwembaden voor particulieren en op luxe superjachten.

Openbare zwembaden

In Nederland worden specifieke eisen gesteld aan alle openbare zwembaden. Dit is onder andere vastgelegd in de wet WHVBZ. De controle op naleving hiervan wordt verzorgd door de provincie. Wij vinden de juiste belans tussen regelgeving en de praktijk.

Exclusieve privézwembaden

Exclusief privézwembad

Reimink Zwembaden ontwerpt en realiseert exclusieve privézwembaden en wellness faciliteiten voor particulieren. Een persoonlijke aanpak, maatwerk en de juiste techniek staan hierbij centraal. Een zwembad bouwen doet u niet  alleen voor de korte termijn. Ook over 10 jaar wilt u nog vol op kunnen genieten van uw zwembad. Maak daarom tijdig de juiste keuzes zodat uw zwembad écht een meerwaarde wordt. Reimink Zwembaden adviseert u graag persoonlijk.

Superjachten

Zwembad Superjacht

Projecten op het allerhoogste niveau waarbij alleen het beste van het beste telt. Een goed voorbeeld hiervan zijn zwembaden en whirlpools op luxe Superjachten. Dit resulteert in zeer bijzondere en prestigieuze projecten waar wij toch wel een beetje trots op zijn.

Innovaties en techniek

Zwembadinstallatie
Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij tonen u met gepaste trots enkele van onze innovatieve systemen die in eigen huis ontwikkeld zijn.
Ontdek onze gerealiseerde projecten

Onze projecten

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden