Omschrijving

Vakantiepark De Twee Bruggen heeft flink uitgepakt met een aantal nieuwe zwembaden en glijbanen!
Dit mag je gerust een fantastisch Aquapark noemen, want ook het bestaande binnenzwembad en bijbehorende binnenaccommodaties zijn zeer stijlvol gerenoveerd en voldoen aan de nieuwste trends.
Daarnaast is er een groot kinderspeelbad met glijbaanbad gerealiseerd en een separaat 25×8 meter zwembad die zeer ruimtelijk en royaal zijn aangelegd in een prachtige omgeving.
De waterbehandelingsinstallaties zijn centraal opgesteld in een nieuwe techniekkelder en voorzien van de modernste filtratie-, besturings- en desinfectie technieken, zodat een optimale waterkwaliteit altijd gewaarborgd wordt. Daarnaast zijn er uiteraard ook diverse energiezuinige voorzieningen geïntegreerd.


Opdrachtgever

“Het leukste vakantiepark in de achterhoek”, zo noemen zij zichzelf!
Dit vakantiepark in Gelderland heeft alles wat u van een vijfsterrenpark mag verwachten. Ruime kampeerplaatsen, comfortabele accommodatiesen luxe faciliteiten om lekker te ontspannen. Ontdek bijvoorbeeld ons vernieuwde sport, wellness en zwempark met binnen- en buitenbad en maar liefst 4 glijbanen voor volop waterpret! Voor de kids is er genoeg te beleven op dit vakantiepark in de Achterhoek, van grote zandspeeltuin tot animatieteam. Ook lekker eten en drinken mag tijdens de vakantie natuurlijk niet ontbreken. Hiervoor zijn er verschillende eetgelegenheden op het park. En boodschappen doen? Dat kan in de eigen supermarkt!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden