Ontwerp & realisatie

Spectaculaire waterbeleving

Waterfun voor jong & oud. Reimink Zwembaden ontwerp en realiseert de meest spectaculaire en unieke waterbeleving voor uw camping, vakantiepark of recreatiepark. Wij zorgen ervoor dat ieder ontwerp aansluit bij uw ideeën en wensen.

Wij werken onder andere voor gemeenten, campings, recreatieparken, hotels, stichtingen en zorginstellingen.

Waterspeelplaats

Wat maakt ons uniek?

 • Kwaliteit

  01

  Reimink is de specialist op het gebied van alles wat te maken heeft met Waterfun. Als geen ander (her)kennen wij de juiste prijs/kwaliteit verhouding en realiseren wij uw droomproject binnen het beschikbare budget

 • Professionele Waterbehandeling

  02

  Door onze jarenlange ervaring in de semi-openbare en openbare sector weten wij als geen ander welke waterbehandelingstechnieken u het beste kunt toepassen. Onze eigen geschreven software zorgt ervoor dat u overal zicht houdt op uw waterbehandelingsinstallatie

 • Duurzaam

  03

  Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandeel. In zowel de materialen als de klantrelatie is duurzaamheid voor ons van groot belang

Sprayparken

Een Spraypark is een echte aanwinst voor uw zwembad of speelplein. Spelen met water blijft een aantrekkingskracht voor jong en oud. Een Spraypark kan in allerlei vormen en maten worden gerealiseerd. Wij kunnen een Spraypark ontwerpen in een passend thema, of misschien heeft u zelf al een aantal ideeën. Met Reimink Zwembaden heeft één contract partij die ook de waterbehandelingsinstallatie met Remote Control voor u realiseert.

Waterspeeltuinen

Waterspeelplaats Reimink Zwembaden

Bent u op zoek naar een manier om uw gasten een nog betere beleving te bieden? Een waterspeelplaats is echt een fantastische aanwinst voor uw camping, recreatiepark of zwembad. Een waterspeelplaats kan in allerlei variaties worden gerealiseerd, van groot tot klein en als ondiep bassin of gewoon als “natte” speelplaatsvloer. We kunnen de waterspeelplaats ontwerpen in een thema, of u kunt zelf een aantal waterspeeltoestellen selecteren. Op basis van uw eisen of wensen maken wij een passend voorstel. Met Reimink Zwembaden heeft u één contract partij die ook de waterbehandelingsinstallatie met Remote Control voor u realiseert.

Glijbanen

Eiland van Maurik zwembad Reimink Zwembaden

Een glijbaan is een tegenwoordig een echte must voor ieder zwembad. Glijbanen zijn er in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor een glijbaan die het beste past bij uw doelgroep. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde glijbaan met uw eigen logo. Met Reimink Zwembaden heeft u één contract partij die ook de waterbehandelingsinstallatie met Remote Control voor u realiseert.

Fonteinen

Een spectaculaire fonteinshow kan een echte eye-catcher worden voor uw gasten. Reimink Zwembaden creëert een unieke fonteinbeleving die geheel naar wens kan worden geprogrammeerd. Met Reimink Zwembaden heeft u één contract partij die ook de waterbehandelingsinstallatie met Remote Control voor u realiseert.

Misttunnels

Op plaatselijke dichte mist zit u doorgaans niet te wachten. Als dat wel het geval mocht zijn hebben wij iets moois voor u. Ontdek de mogelijkheden voor misttunnels voor uw attractiepark.

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTISE

Onze projecten

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden