Onze expertise

Specialist in zwembaden

Reimink Zwembaden is de specialist in kwalitatief hoogwaardige zwembaden en zwembadinstallaties. Wij zijn uw partner voor ontwerp, nieuwbouw en renovatieprojecten en voor technisch onderhoud.

Wij werken voor gemeenten, campings, recreatieparken, hotels, stichtingen, zorginstellingen, maar realiseren ook exclusieve privézwembaden voor particulieren en op luxe superjachten.

Inbouwzwembad

Wat maakt ons uniek?

 • Kwaliteit

  01

  Reimink is de specialist op het gebied van high-end zwembaden. Als geen ander (her)kennen wij de juiste prijs/kwaliteit verhouding

 • Professionele waterbehandelingstechniek

  02

  Door onze jarenlange ervaring in de openbare en semi-openbare sector weten wij als geen ander welke waterbehandelingstechnieken u het beste kunt toepassen voor uw privézwembad

 • Duurzaamheid

  03

  Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandeel. In zowel de materialen als de klantrelatie is duurzaamheid voor ons van groot belang. Ook over 10 jaar wilt u nog vol op kunnen genieten van uw zwembad

Buiten zwembaden

Inbouw zwembad Reimink

Bent u op zoek naar een echte zwembadspecialist? Een buiten zwembad van Reimink Zwembaden staat garant voor de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in zowel de openbare en particuliere markt weten wij als geen ander hoe we een zwembad bouwen waar u in de verre toekomst nog van kunt genieten. Maak daarom tijdig de juiste keuzes wat betreft kwaliteit en waterbehandelingstechniek, zodat u ook in de verre toekomst zorgeloos kunt genieten van uw zwembad.

Binnen zwembaden

Binnenzwembad

Het hele jaar door genieten van een binnenzwembad is een unieke beleving. Onze in huis ontwikkelde besturingstechniek met Remote Control zorgt ervoor dat u overal en altijd zicht hebt op uw zwembadinstallatie en bieden wij support op afstand.

Contactmoment

1

STAP 1

Eerste contactmoment

We leggen graag persoonlijk contact omtrent uw wensen en eisen. Dit doen we eerst telefonisch zodat we alvast een beeld kunnen vormen van uw droomzwembad. Vervolgens nodigen we u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf.

STAP 2

Bezoek aan ons bedrijf

Tijdens het bezoek aan ons bedrijf gaan we dieper in op uw wensen en eisen. We geven graag een persoonlijk advies zodat wij uw droomzwembad kunnen verwezenlijken.

2

Reimink zwembaden bord

3

STAP 3

Projectvoorstel

U ontvangt van ons een op maat gemaakt projectvoorstel inclusief kostenraming voor uw zwembad. Wij zorgen ervoor dat al uw eisen en wensen worden meegenomen en gerealiseerd.

STAP 4

Opdrachtbevestiging

Bent u helemaal tevreden met ons voorstel voor uw droomzwembad en heeft u de opdracht verstrekt, dan gaan onze specialisten voor u aan de slag om alles te realiseren.

4

Opdrachtbevestiging
inbouwzwembad

5

STAP 5

Start bouw

Na het tekenen van de opdrachtbevestiging starten we met de bouw van uw zwembad.

Ontdek onze gerealiseerde projecten

Onze projecten

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden