Superjachten

Wij leveren het neusje van de zalm voor zwembaden en jacuzzi’s op superjachten en rivierschepen. Ieder project is uniek en onze huidige klanten waarderen de specifieke kennis, betrouwbaarheid en creativiteit van onze technici.

Wat maakt ons uniek?

 • Automatische Water Monitoring

  01

  Met ons in huis ontwikkelde Water Monitoring Systeem (WMS) behoren de dagelijkse handmatige metingen van het zwembadwater per bassin tot het verleden

 • Besturingstechniek

  02

  Door onze in huis ontwikkelde besturingstechniek met Remote Control houdt u overal en altijd zicht op uw zwembadinstallatie en bieden wij support op afstand

 • Uniek chloor desinfectie systeem

  03

  Chloordosering op basis van een ingenieus, maar simpel en zeer veilig principe zonder hoge onderhoudskosten

Besturingstechniek

Al onze slimme besturingssystemen worden in huis ontworpen en geprogrammeerd, geheel licentievrij en op afstand te bedienen en beheren via uw Smartphone of PC.

Vakmanschap

Reimink Zwembaden is maritiem specialist in de realisatie van Zwembaden en Jacuzzi’s op Superjachten en Rivierschepen. Onze expertise wordt ingebracht om samen met de Engineers van de diverse scheepswerven tot de beste oplossingen te komen. Dit resulteert in zeer bijzondere en prestigieuze  projecten waar wij trots op zijn.

Ontdek onze gerealiseerde projecten

Onze projecten

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden