Onze expertise

Specialist in zwembaden

Reimink Zwembaden is de specialist in kwalitatief hoogwaardige zwembaden en zwembadinstallaties. Wij zijn uw partner voor ontwerp, nieuwbouw en renovatieprojecten, maar natuurlijk ook voor technisch onderhoud.

Wij werken voor gemeenten, campings, recreatieparken, hotels, stichtingen, zorginstellingen, maar realiseren ook exclusieve privézwembaden voor particulieren en op luxe superjachten.

De Twee Bruggen

Wat maakt ons uniek?

 • Automatische Water Monitoring

  01

  Met ons in huis ontwikkelde Water Monitoring Systeem (WMS) behoren de dagelijkse handmatige metingen van het zwembadwater per bassin tot het verleden

 • Besturingstechniek

  02

  Door onze in huis ontwikkelde besturingstechniek met Remote Control houdt u overal en altijd zicht op uw zwembadinstallatie en bieden wij support op afstand

 • Uniek chloor desinfectie systeem

  03

  Chloordosering op basis van een ingenieus, maar simpel en zeer veilig principe zonder hoge onderhoudskosten

Water Monitoring Systeem

Reimink Zwembaden heeft een uniek automatisch Water Monitoring Systeem ontwikkeld dat uitblinkt in zijn doeltreffendheid, functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid. Het handmatig dagelijks meten van de kwaliteit van het zwembadwater per bassin behoort tot het verleden.

Bestpool chloor dosering

Calcium-Hypochloriet zwembad
Voor een optimale waterkwaliteit zonder hoge onderhoudskosten bieden wij u de oplossing. Calciumhypochloriet is wereldwijd het meest toegepast en Nederland volgt Duitsland in de optimale wijze van doseren.

Besturingstechniek

Al onze slimme besturingssystemen worden in huis ontworpen en geprogrammeerd, geheel licentievrij en op afstand te bedienen en beheren via uw Smartphone of PC.

UV-C desinfectie

Een UV-C Reactor is de perfecte oplossing om gebonden chloor te verlagen en duur spoelwater te besparen. Er zijn verschillende soorten UV-C Reactoren geschikt voor verschillende toepassingen. Maak daarom de juiste keuze geschikt voor uw situatie.

Warmteterugwinning (WTW)

Een besparing van uw energiekosten. Het spoelwater van uw zwembad bevat veel energie dat met doeltreffende systemen eenvoudig terug gewonnen kan worden. Ook onze Warmteterugwinning wordt geoptimaliseerd door onze besturingstechniek met eigen geschreven software.

Muntinworp systemen

Reimink Zwembaden heeft een betrouwbaar muntinworp systeem ontwikkeld voor Wellnesscorners en Kruidentuinen.
Whirlpools, Stoomcabines en Infraroodcabines via een muntinworpsysteem integreren in uw zwembad is daardoor snel terugverdiend.

Service & Onderhoud

Zwembadinstallatie

Effectief onderhoud garandeert dat uw kostbare installaties jarenlang bedrijfszeker functioneren. Onze ervaren monteurs staan graag tot uw beschikking. Wij gaan graag de uitdaging aan, u ook?

Ontdek onze gerealiseerde projecten

Onze projecten

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden