Omschrijving

Camping Ommerland heeft haar zwemfaciliteiten flink uitgebreid met:

  • Verdiept familiezwembad (ca. 30 x 15 meter)
  • Peuterbad (ca. 10 x 8 meter)
  • Spraypark met 11 speelelementen
  • Glijbaanbad (ca. 10 x 7 meter)
  • Glijbaan van 22 meter. Een extra brede family slide waarbij je met 4 personen tegelijk kunt glijden!

Het bestaande zwembad was na zoveel jaar aan vervanging toe. Binnen in de bestaande polyester kuip heeft Reimink Zwembaden een volledig nieuw HDPE zwembad van ca. 30 x 15 meter gerealiseerd inclusief inlooptrap en LED verlichting. Naast het bestaande buitenbad is bovendien een peuterbad en glijbaanbad gerealiseerd.

Voor de waterbehandelingsinstallatie is vanwege de kleine beschikbare techniekruimte gekozen voor een speciaal horizontaalfilter dat net buiten de techniekruimte ligt. De besturingstechniek is geheel door ons ontworpen en geschreven waarmee we ook op afstand de waterbehandelingsinstallatie kunnen monitoren. Hierdoor bieden we niet alleen support op afstand, maar ontvangt de technische dienst tevens een email in het geval van een storing.

Dit is niet alles: voor fase 2 worden nog eens twee glijbanen aan de huidige glijbaanconstructie toegevoegd. In totaal meer dan 100 meter glijplezier! Zo kunnen de gasten genieten van nog meer waterplezier!

Opdrachtgever

Vakantiepark Ommerland is een prachtig gelegen vakantiepark midden in de natuur van Vechtdal Overijssel. Verblijf in een accommodatie of op kampeerplaats in het bos. Er zijn talloze faciliteiten aanwezig zoals een binnen- en buitenzwembad, een manege, een klimbos, een paintball area en een grote speeltuin met onder andere een air trampoline en kabelbaan. Kortom een camping vol toffe faciliteiten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden