Omschrijving

Op de 3e verdieping bij Hotel Van der Valk in Vianen is een zeer fraai kunststof zwembad gerealiseerd, met daarbij behorende waterbehandelings installaties en centrale besturingstechniek (inclusief Remote Control).
Dit stijlvolle zwembad is in uitstekende onderlinge samenwerking aangelegd waarbij geen detail onopgemerkt is gebleven. Het zwembad is voorzien van Calcium-Hypochloriet installatie voor de desinfectie van het zwemwater. Een unieke doseerinstallatie waarbij zo min mogelijk chloor aan het zwemwater wordt toegevoegd waardoor er geen nare nevenreacties ontstaan en de luchtkwaliteit zo optimaal mogelijk blijft.


Opdrachtgever

“Al 150 jaar gastvrij” schrijft Van der Valk op haar website
Wat in 1862 begon met café de Gouden Leeuw in Voorschoten is uitgegroeid tot een trotse hotelketen met wereldwijd 93 hotels en restaurants. Door steeds te vernieuwen maken ze comfort toegankelijk. Gastvrijheid zit in hun genen. Daarom voelt Van der Valk altijd vertrouwd en toch elke keer anders. Wij zijn er trots op om diverse projecten te mogen realiseren in zeer goede onderlinge samenwerking!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden