Omschrijving

Reimink Zwembaden is huisleverancier bij Zwembad Rozengaarde in Doetinchem. Er zijn door de jaren heen diverse uitbreidingen gerealiseerd zodat het zwembad weer “klaar voor de toekomst” is, met een Wellnesscorner, fraai kleuterbad, nieuw doelgroepenbad, glijbanen, prachtig wedstrijd- en recreatiebad. De laatste fase was een grootschalige renovatie waarbij het interieur van de accommodatie geheel vernieuwd is.

Voor de desinfectie van het zwembadwater is gekozen voor een Calcium-Hypochloriet installatie. Dit biedt vele voordelen ten opzichte van andere vormen van het desinfecteren van het zwemwater en in het bijzonder voor Chloraat vorming.


Opdrachtgever

Veelzijdigheid is een sterke eigenschap van zwembad Rozengaarde. Voor ouders is het heerlijk om mee te gaan met de kinderen. Terwijl uw kinderen zich uitleven, kunt u als ouder heerlijk tot rust komen in onze wellnesscorner. Werken aan uw conditie? Dat kan door banen te trekken in het wedstrijd bad of door deel te nemen aan één van onze diverse lessen aquasport.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden