Omschrijving

Camping de Kleine Wolf (gekozen tot camping van het jaar 2024) heeft zijn zwemparadijs het afgelopen jaar flink uitgebreid:

Nieuwe glijbanen:
Het binnenbad is uitgebreid met een unieke en supersnelle duo-racer glijbaan compleet in F1 stijl. De glijbaan heeft niet één buis, maar twee buizen waardoor iedereen tegen elkaar kan racen. De glijbaan heeft een totale lengte van meer dan 160 meter en de tijd wordt automatisch geregistreerd. Valsspelen is daardoor niet mogelijk! Daarnaast is ook de bestaande glijbaan compleet vervangen en voorzien van speciale licht effecten. Hierdoor kan jong en oud weer volop genieten van al dit glij-plezier.

Nieuw buitenzwembad:
Ook het buitenterrein is flink uitgebreidt. Er is een groot verwarmd buitenzwembad van maar liefst 25 x 17,5 meter gebouwd. Het buitenzwembad is voorzien van luchtmassagebank en afdekking. Hierdoor worden ook de energiekosten beperkt.

Automatische overkapping:
Tot slot is het bestaande peuterbad gedeeltelijk overdekt en voorzien van automatisch verrijdbare overkapping. Hierdoor is een semi-binnenbad gecreëerd waar gasten ook tijdens slecht weer volop kunnen genieten.

Defender, een speciaal filter en uniek in Nederland:

Door al de uitbreidingen moest ook de waterbehandelingstechniek worden aangepakt en uitgebreid. Vanwege de beperkte ruimte en diverse voordelen ten aanzien van de waterkwaliteit is gekozen voor een Defender filter. Wij hebben als eerste in Nederland dit speciale type filter toegepast. Het filter levert naast het beperkte formaat een enorme besparing op van water, chemicaliën en energie. Bovendien filtert het vuile deeltjes tot 10x kleiner dan bij een traditioneel zandfilter.
Kortom: een uniek concept waardoor Camping De Kleine Wolf klaar is voor de toekomst.

Award Recreatietechniek

Als klap op de vuurpijl is de Kleine Wolf met deze investering ook nog eens beloond met de Award Recreatietechniek van Recreatie Next Level. Namens ons van harte gefeliciteerd met deze Award voor innovatie!
Wij zijn trots op het vakmanschap van onze collega’s en het vertrouwen van Peter, Anne-Sophie en de mannen van de technische dienst.

Opdrachtgever

De Kleine Wolf is een gezellige familiecamping, gelegen in het Overijsselse Vechtdal en gekozen tot camping van het jaar 2024! Zowel kinderen als ouders genieten volop van waterpret in het zwembparadijs en de vele klim-/speeltuinen. Het enthousiaste animatieteam zorgt voor de leukste activiteiten en fantastische theatershows. Bij de camping met zwembaden kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in één van de vele accommodaties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden