Omschrijving

Na een grote uitslaande brand, eind 2015 is in recordtijd van slechts een half jaar het zwembad en centrumgebouw compleet opnieuw opgebouwd. Reimink Zwembaden heeft alle zwembadinstallaties geleverd inclusief de gehele besturingssystemen. Tevens zijn er diverse energiebesparende installaties geïnstalleerd, waaronder een WarmteTerugWin installatie, een volautomatisch Water Monitoring Systeem, Warmtepompen, LED verlichting, Zonne-energie etc.
Gasten kunnen hier genieten van een zwembad met 63 meter glijbaan, stroomversnelling, whirlpool, waterattracties, kleuterbad en zwemmersbar.

 

 

Opdrachtgever

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 100 parken met in totaal ca. 15.000 bungalows. De organisatie onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daar bij horen.

Landal Ooghduyne heeft een geheel nieuw centrumgebouw met suptropisch zwembad whirlpool, indoorspeelplaats bowlingbanen. Het sfeervolle gebouw is duurzaam en energiezuinig gebouwd en ingericht, en van alle gemakken voorzien.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden