Omschrijving

Voor Camping Rheezerwold heeft Reimink Zwembaden het bestaande buitenzwembad geheel vernieuwd en voorzien van diverse waterattracties, waaronder een prachtige familieglijbaan, een krachtige tegenstroom zweminstallatie, een fraaie RVS waterval en een luchtmassagebank in een romaanse uitbouw aan het zwembad. De aankleding van het zwembad wekt de indruk dat u op een tropische bestemming bent beland!
Uiteraard wordt de waterbehandelingsinstallatie aangestuurd door het zeer gebruiksvriendelijke Reimink Zwembaden besturingssysteem dat via smartphone en PC eenvoudig kan worden bediend.

 

Opdrachtgever

Beleef een onvergetelijke familievakantie in het Overijsselse Vechtdal. Op dit 5 sterren vakantiepark kunt u zich prima vermaken met uitdagende speelcombinaties en interactieve speelvelden. Het animatieteam zorgt voor een gevarieerd programma waarbij ook aan de jongeren wordt gedacht. Daarnaast is het volop genieten in de zwembaden en horecafaciliteiten.
Het vakantiepark ligt vlakbij het stadje Hardenberg en is een ideale uitvalbasis voor wandel- en fietstochten of gezellige uitjes in de omgeving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden