Omschrijving

Voor camping Samoza in Vierhouten heeft Reimink Zwembaden de zwemfaciliteiten buiten flink uitgebreid met een groot spraypark, peuterzwembad en een glijbaanbad met een glijbaan. Maar er is meer. Fase 2 wordt gerealiseerd waarbij er nog eens twee glijbanen worden geplaatst: één snelle Freefall glijbaan en één reusachtige Hurricone. In totaal meer dan 100 meter glijplezier! Zo kan iedereen vanaf de meivakantie 2022 genieten van nog meer waterplezier!

De waterbehandelingsinstallatie is gedeeltelijk aangesloten op de bestaande filterinstallatie waarbij de besturingstechniek geheel door Reimink Zwembaden is ontworpen en geschreven. Hierdoor bieden we niet alleen support op afstand, maar ontvangt de technische dienst tevens een email in het geval van een storing.


Opdrachtgever

Camping Samoza is een gezellige gezinscamping op de Veluwe. U kunt er niet alleen kamperen, maar ook genieten in een Veluwe Lodge, bungalow of chalet. De camping ligt prachtig op de Veluwe en heeft veel faciliteiten zoals een binnenzwembad, buitenzwembad en een prachtige manege. Het is een hondvriendelijk camping en beschikt zelfs over een jongerenkampeerveld.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden