21 februari 2024

29-01-2024
We zitten alweer volop in de nieuwe projecten, maar voor we het vergeten… nog even een terugblik op 2023 met mooie gerealiseerde projecten waar we heel trots op zijn.

Camping De Kleine Wolf Ommen

Camping de Kleine Wolf (gekozen tot camping van het jaar 2024) heeft zijn zwemparadijs het afgelopen jaar flink uitgebreid.
Het binnenbad is uitgebreid met een unieke en supersnelle duo-racer glijbaan. Ook is de bestaande glijbaan compleet vervangen en voorzien van speciale licht effecten.

Daarnaast is er een groot verwarmd buitenzwembad, met een afmeting van maar liefst 25 x 17,5 meter, gebouwd. Het buitenzwembad is voorzien van een luchtmassagebank en afdekking. Hierdoor worden ook de energiekosten beperkt.

Tot slot is het bestaande peuterbad aan de ene zijde overdekt en aan de andere zijde voorzien van een automatisch verrijdbare overkapping. Hierdoor is een semi-binnenbad gecreëerd waar gasten ook tijdens slecht weer volop kunnen genieten.
Lees verder>

Zicht op Twente Lodges Markelo

Op een unieke plek, omgeven door prachtige natuurgebieden, staan de panorama lodges van Zicht op Twente. De luxe lodges hebben wij voorzien van een Spa, die wij speciaal hebben ontwikkeld voor de toepassing op vakantieparken. Een project en ontwikkeling waar we heel trots op zijn een graag meer over willen vertellen!
Lees verder>

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Afgelopen jaar is er met man en macht gewerkt om het nieuwste vakantieresort van Dormio in Nieuwvliet-Bad operationeel te krijgen. Dit splinternieuwe park aan de Zeeuwse kunst is een van de meest luxe parken in Nederland. Het is voorzien van alle faciliteiten waaronder een binnenbad, buitenzwembad en kleuterbad.

Daarnaast hebben een 12-tal woningen een eigen privé Spa. Ook hier hebben wij onze unieke en speciaal voor vakantieparken ontworpen Spa’s geplaatst.
Lees verder>

Privé zwembaden

Ook het afgelopen jaar hebben we bij particulieren diverse en uiteenlopende binnen- en buitenzwembaden gerealiseerd. Op een landgoed, een buitengebied, maar ook midden in de stad. Wij maken zwembaden op maat en regelen het hele bouwproces. Door gebruik te maken van een geautomatiseerde waterbehandeling zorgen wij dat het zwembadwater altijd van optimale kwaliteit is.
Lees verder>

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden