13 december 2022

Afgelopen jaar was met recht een uitstekend zwembadjaar. Het hield maar niet op met de warme en bovenal zonnige dagen! Perfecte omstandigheden voor een verkoelende duik in het zwembad, relaxen in een spa, een uitdagende glijbaan trotseren of spetteren en springen in een spraypark.

Ook in 2022 hebben we weer mooie en uiteenlopende projecten opgeleverd. Van zwemmen met uitzicht (16e verdieping) tot een ongekend luxe wellnessresort. Van spectaculaire glijbaan en waterspraypark tot jacuzzi’s in een prachtig bosrijk gebied. Afgeronde en uitdagende projecten waar we heel trots op zijn.

Daarnaast hebben we bij particulieren binnen- en buitenzwembaden aangelegd in verschillende uitvoeringen. Hoogwaardige zwembaden met een geautomatiseerde waterbehandeling om de waterkwaliteit in optimale conditie te houden.

Ondertussen zitten we alweer midden in de werkzaamheden voor projecten die volgend jaar gereed moeten zijn, maar aan het einde van 2022 vinden we het toch wel even tijd voor een terugblik op een geslaagd jaar.
Hieronder enkele gerealiseerde projecten in 2022:

Wellnessresort Spa Sereen Maastricht

In dit wellnessresort, waar luxe en natuur samenkomen, hebben wij verschillende baden en whirlpools gerealiseerd. De installaties zijn gasloos uitgevoerd en voorzien van diverse energiebesparende innovaties en slimme besturingssystemen.
Lees verder>

Van der Valk Schiedam

Een schitterend zwembad met een fantastisch uitzicht! Een unieke uitdaging voor ons om op de 16e verdieping van dit hotel een zwembad te realiseren. Het resultaat mag er zijn. Dit wil je gewoon in het echt zien!
Lees verder>

Zwembad Schiedam Van der Valk - Reimink Zwembaden

Vakantiepark Het Grote Bos in Doorn

Na het aanleggen van het zwembad en een waterspeelplaats enkele jaren geleden, ontvingen wij dit jaar de opdracht voor de uitbreiding van het zwembad met een nieuw kleuterbad en de installatie voor een Hurricone glijbaan.
Lees verder>

Privé zwembaden

Afgelopen jaar hebben we bij particulieren diverse en uiteenlopende binnen- en buitenzwembaden gerealiseerd. Op een landgoed, een buitengebied, maar ook midden in de stad. Wij maken zwembaden op maat en regelen het hele bouwproces. Door gebruik te maken van een geautomatiseerde waterbehandeling zorgen wij dat het zwembadwater altijd van optimale kwaliteit is.
Lees verder>

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden