Omschrijving

Frank Bart, eigenaar van Fort Resort Beemster is bij de keuze voor de leverancier van de zwembadinstallaties niet over één nacht ijs gegaan en heeft na een goede oriëntatie de keuze gemaakt om het bouwtraject met Reimink Zwembaden aan te gaan. Een belangrijke reden voor deze keuze is het vertrouwen in vakmanschap en samenwerking dat nodig was voor dit unieke project.
Het betreft immers een niet alledaagse opdracht om een fort van één eeuw oud om te toveren tot een zeer luxueus Wellnesscentrum.
Een essentieel onderdeel in dit project was het vertrouwen in elkaars expertise om in een zeer goede onderlinge samenwerking, tot het best mogelijke resultaat komen.


Opdrachtgever

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe maar duurzaamste wellness resorts van Nederland, gelegen in de prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder. Achter de historische muren is een unieke spa & wellness, met bijzondere sauna’s en baden, maar ook prachtige hotelkamers, zalen en een unieke trouwlocatie. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam staat Fort Resort Beemster op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contactgegevens

Constructieweg 2
8152 GA Lemelerveld (NL)

Telefoon: +31(0)572 37 2222
E-mail: info@reiminkzwembaden.nl

© Copyright Reimink Zwembaden